top of page

Online Agri Egitimi - Boyun Agrisi

10 May Çar

|

Google Meet bağlantısı ile online sınıf

10 Mayıs 2023 Çarşamba 20.00 -22.00 Bu eğitimde boyun ağrın için kendi kendine yapabileceğin beden dengeleyici refleksoloji noktalarını, aynı zamanda zihin gücünün yıkıcı etkisini yardımcı etkiye dönüştürmeyi ve duygularını bu gücün kaynağına dönüştürmeyi öğreneceksin.

Online Agri Egitimi - Boyun Agrisi
Online Agri Egitimi - Boyun Agrisi

Saat ve Yer

10 May 2023 20:00 – 22:00 GMT+3

Google Meet bağlantısı ile online sınıf

Etkinlik hakkında

Heal&More® Boyun Ağrısı Online Eğitiminde boyun ağrın için kendi kendine yapabileceğin beden dengeleyici refleksoloji noktalarını, aynı zamanda zihin gücünün yıkıcı etkisini yardımcı etkiye dönüştürmeyi ve duygularını bu gücün kaynağına dönüştürmeyi öğreneceksin.

BU EĞİTİM NELERE CEVAP VERİR?

  • Boyun ağrının kök sebepleri neler?

  • Boyun ağrını neden geçiremiyorsun?

  • Boyun ağrını arttıran unsurlar neden hala hayatında?

  • Boyun ağrından NASIL kurtulabilirsin?

Program

10 öge daha mevcut

Biletler

  • Heal&More Online Ağrı Eğitimi

    Heal&More Online Ağrı Eğitimi kapsamındaki derslerden 1 tanesine 1 kişilik katılım biletidir. Online derse canlı katılım ve dersin kayıt bağlantısına erişim verilecektir. Eğitimler 3 Mayıs Çarşamba başlayacaktır ve her Çarşamba 20.00 - 22.00 saatleri arasında online sınıfta gerçekleşecektir. Online sınıf Google Meet üzerinden yapılacaktır. Her dersin sınıf bağlantısı email üzerinden paylaşılaccaktır. Eğitimden önce email gelen kutusunu ve Spam/Junk kutusunu mutlaka kontrol ediniz!

    ₺300,00

    Satış bitti

Bu Etkinliği Paylaş

bottom of page